Over Ons

Banoo is een groothandel en detailhandel die al lange tijd keuken- en huishoudelijke apparaten van hoge kwaliteit aanbiedt. Onze passie voor kwaliteit en service staat centraal in alles wat we doen. Met een fysieke winkel in Beverwijk en een gebruiksvriendelijke webshop streven wij ernaar iedere klant tevreden te stellen. 

Wij zijn sinds 1998 actief in de detailhandel en groothandel, onder verschillende namen in Nederland. Banoo werd in 2022 officieel geregistreerd bij de Nederlandse Kamers van Koophandel. Banoo is een bekende onderneming in alle Europese landen. we hebben in twee jaar tijd een grote vooruitgang geboekt.

 

Voor Groothandelaren

We willen graag samenwerken met iedereen die onze producten in de groothandel wil kopen. We verkopen de producten in grote eenheden tegen groothandelsprijs. onze klanten kunnen de producten ook in verschillende Europese landen verkrijgen. wij zijn gevestigd in Nederland en kunnen verkoopagentschappen aanbieden binnen Nederland en andere landen. de klant moet ons geregistreerde merkproduct verkopen volgens de algemene voorwaarden van Banoo.

 

Wil jij onze groothandel verkoper zijn?